Tổng kết các hoạt động nổi bật trong năm học 2013-2014

Trong  năm học 2013-2014 vừa qua, trường mầm non tư thục Hạnh Phúc đã hoàn thành những hoạt động chăm sóc, giáo dục các cháu như sau:

– 100% các  nhóm lớp chăm sóc, hoạt động theo chương trình Giáo dục Mầm non chuẩn của Bộ giáo dục đào tạo.

– Giáo viên tất cả các lớp soạn giáo án theo chương trình trên Mindjet Mindmanager

– Nội dung Bộ chuẩn phát triển trẻ 5 tuổi được tuyên truyền đầy đủ đến phụ huynh trong trường và trên website.

– Các cháu lớp Lá được giáo viên quan sát liên tục theo bảng theo dõi sự phát triển cá nhân trẻ 5 tuổi

– Nhà trường tổ chức hướng dẫn tất cả giáo viên 06 bài Bồi dưỡng thường  xuyên:

+ Bài 1: Thống nhất công tác nghiệp vụ, hồ sơ và kiểm tra công nhận Phổ cập Giáo dục Mầm non cho trẻ em năm tuổi

+ Bài 2: Công tác tuyên truyền chăm sóc sức khỏe trong trường Mầm non

+ Bài 3: Quản lý Y tế học đường trong trường Mầm non.

+ Bài 4: Đảm bảo An toàn Thực phẩm trong trường Mầm non.

+ Bài 5: Quản lý Tài chánh trong trường Mầm non.

+ Bài 6: Dạy học lấy trẻ làm trung tâm.

– Xây dựng phương án sơ cấp cứu và phòng chống ngộ độc.

– Hợp đồng mua thực phẩm an tòan tại Công ty chế biến thực phẩm VISSAN, nước uống Lavie, Sữa Dutch Lady, yaourt Vinamilk, bánh plan Ánh Hồng, váng sữa Ariba mua tại Co-op Extra

– Tổ chức lịch tăng cường vận động cho trẻ béo phì các khối lớp nhà trẻ, mầm, chồi, lá 2 buổi/ 1 tuần. Đồng thời có chế độ uống bổ sung sữa giúp khắc phục trẻ SDD và phát triển chiều cao cho trẻ

– Trong HKI, trường không xảy ra ngộ độc thực phẩm, đảm bảo an toàn cho trẻ và phòng chống dịch bệnh đạt hiệu quả

Tóm tắt các hoạt động nổi bật

( click vào link xem hình ảnh sự kiện)

THÁNG 9/2013

1. Lễ khai giảng năm học 2013-2014

2. Chương trình Bé vui hội trăng rằm

Khối Lá Khối Chồi Khối Mầm Nhà Trẻ

3. Họp phụ huynh đầu năm học 2013-2014

4. Hội thảo chuyên đề "Nghệ thuật nuôi con khỏe, dạy con nên người"

THÁNG 10/2013

23. Tiệc tất niên rút thăm may mắn

Ngày đăng: 23/07/2014 - Bởi: Adminstrator
  • Buy And Download Turbotax Software 2018
  • TurboTax Deluxe 2018 Tax Software Free Download Click Here , TurboTax Deluxe 2018 Best Tax Software Online Download For Windows And MAC Get your taxes done right with TurboTax Deluxe 2018 TurboTax is tailored to your unique situationit will search for the deductions and credits you deserve, so youre confident youll get your maximum refund. You may need to upgrade to a more expensive plan to file certain forms through H&R Block. Both Deluxe options include deduction-finding software, help with charitable donations and access to tax financial experts through online chat. Tax filing services know that and the result is that both H&R Block and TurboTax charge similar prices. It costs $39.99, which is $5 more than the Deluxe option from H&R Block. Best for new filers and simple tax returns. Paid plans range form $34.99 to $74.99 for federal filing. The major forms that it supports are the 1040A, 1040EZ and 1040 with Schedule A. Filing other forms will require you to upgrade to a paid plan. Best for new filers and simple tax returns, including filers who itemize. That's useful whether you've never filed taxes or whether you've been filing for decades. Although the Deluxe version still allows entry into those schedules by means of "form mode", doing so may result in the loss of the ability to file electronically. In January 2015 it become known that the Deluxe version no longer supports IRS Schedules C, D, E, and F in interview mode. The 2003 version of the TurboTax softwarecontained digital rights management that tracked whether it had previously been installed on a computer by writing to sector 33 on the hard drive. Intuit also addresses Canadian tax returns with an entirely separate product also named TurboTax, but previously called QuickTax. 13 The company's new "Pay Per Return" policy was criticized for adding a $9.95 fee to print or e-file each additional return after the first, including returns prepared for members of the same household. Typically, TurboTax federal software is released late in the year and the state software is released mid-January to mid-February. The software is designed to guide users through their tax returns step-by-step. There are a number of different versions, including TurboTax Deluxe, TurboTax Premier, etc. Other options include getting an old-fashioned paper check, applying the refund to next year's taxes or directing the IRS to buy U.S. Savings Bonds with your refund. Audit support comes free with all versions, but be sure you know the difference between support and defense. If you get that dreaded letter from the IRS, audit support entitles you to one-on-one guidance from a tax pro about what to expect and how to prepare. If you buy a paid version of TurboTax, you have the option of paying for it out of your refund, if you're getting one. All of the agents are CPAs or EAs and are employees of TurboTax; they'll even sign and e-file your return if you want. New this year is TurboTax Live a high-end software package that offers a one-on-one review with a certified public accountant or enrolled agent before you file, as well as unlimited live tax advice from an on-screen CPA or EA. You can make an appointment or talk on the fly to the advisors via one-way video (you see them, but they don't see you they just see your screen).

Tháng 2/2014

24. Họp mặt Tổng kết chương trình thực tập của sinh viên trường Cao đẳng sư Phạm Trung ương TPHCM

25. Các bé tặng hoa cám ơn Bác sĩ nhân ngày Thầy thuốc Việt Nam

Tặng hoa cám ơn bác sĩ ngày thầy thuốc Việt Nam